22.02.2017

Fedélzeti komfort és kényeztetés a vezetõ és az utasok számára


• A vezető tökéletesen uralja járművét, köszönhetően az emelt üléspozíciónak.
• Kiváló minőségű, valódi anyagok teremtenek fényűző, kényelmes környezetet.
• Connect 3D Nav 8.8" - a legmagasabb szintű infotainment rendszer.
• Alfa Romeo DNS kapcsoló új Advanced Efficiency üzemmóddal.
• Kiváló terhelhetőség, állítható nyitási magasságú motoros csomagtérajtó.
• Kiemelkedő minőségű audiorendszerek biztosítanak izgalmas zenei élményt.

Az Alfa Romeo Stelvio vezetője tökéletesen uralhatja járművét, köszönhetően az emelt üléspozíciónak és az új Alfa DNS választónak. Ráadásul az új modell a megszokott olasz vendégszeretetet honosítja meg a középkategóriás prémium szabadidőjárművek világában. Belső tere az exkluzív, ízléses és elegáns luxuslakosztályok hangulatát adja vissza. Erről tanúskodik a belső terek csodálatos színkombinációja és a felhasznált anyagok minősége, nem is szólva a kiváló utazókomfortról, amiről kétzónás klímaberendezés és kifinomult Alfa Connect infotainment rendszer gondoskodik.
Nem lehet azonban tökéletes a kényeztetés zenei élmény nélkül, ezért a Stelvio kifinomult audiorendszereket kínál (akár mélynyomóval kiegészítve), amelyek minden utas részére koncertterembe illő hangzást biztosítanak. A Stelvio szabadidőjármű minden szempontból a kiváló olasz lelkesedést, kényelmet és ízlést testesíti meg.

 

A vezető tökéletesen uralja járművét, köszönhetően az emelt üléspozíciónak
Az Alfa Romeo Stelvio tervezése és fejlesztése során maximálisan szem előtt tartottuk a vezetők kívánságait és újszerű igényeit. Az üléspozíció ideális: a nagy ülésmagasság kiváló rálátást biztosít a forgalomra, ugyanakkor a legkevésbé sem csorbítja a hamisítatlan Alfa Romeo sportautóktól elvárt vezetési élményt. A tökéletes irányítás érzését erősítik a nagyméretű ablakok, míg a kiváló oldaltartású ülések még sportosabb vezetési élményt nyújtanak.

Kiváló minőségű, valódi anyagok a fényűző, kényelmes környezetért
A belső tér színeit és anyagait gondosan összeválogatták: a prémium anyagok - alumínium, fa, bőr és első osztályú szövetek - a szemnek és a tapintásnak egyaránt kellemes felületeket teremtenek; elrendezésük a művészi alkotások erejével bír. Az Alfa Romeo megerősíti a művészi kidolgozású belső tér hagyományát, miközben új, eredeti anyagokat és színkombinációkat alkalmazva emeli ki a karakteres színharmóniák jelentőségét a Stelvio termékazonosságában.

Connect 3D Nav 8.8" - a legmagasabb szintű infotainment
Az Alfa Romeo Stelvio úttörő jelentőségű (a Magneti Marellivel közösen kifejlesztett) Alfa Connect rendszere kifinomult funkciókat és lehetőségeket kínál, különös tekintettel a legújabb generációs kezelőfelületre: a rendszer a forgótárcsáról, illetve a műszerfalba integrált monitorról (6,5 vagy 8,8 colos, nagyfelbontású) vezérelhető. Ezen felül az 'optikai csatolás' technológiának köszönhetően a kijelző kiemelkedő színvonalú megjelenítést és leolvashatóságot biztosít.
A rendszer fejlett hangfelismerő funkciója tökéletes kapcsolódást biztosít minden hordozható berendezéssel (mobiltelefonokkal, okostelefonokkal, Apple iOS vagy Android rendszerű táblagépekkel).
Az Alfa Romeo szabadidőjármű új generációs infotainment rendszere nem csupán a DAB digitális rádió és a hifi digitális audiorendszer kezelésére képes, de Bluetooth kapcsolaton keresztül kihangosítóként is szolgál, valamint lejátssza az USB pendrive-on vagy okostelefonon tárolt zenei tartalmakat is.
A kínálat minden tagjánál alapfelszerelés a 6,5 colos kijelző, opciós a Connect 3D Nav 8.8" szolgáltatás, amely nagyfelbontású 3D térképeket és nagysebességű útvonalszámítást kínál. A rendszer GPS jel nélkül, offline helymeghatározással is elérhető. Emellett olyan funkciókat kínál, mint a TomTom térképfrissítés USB csatlakozón keresztül, a vezetési stílus információs kijelző, valamint az Alfa DNS üzemmódválasztó pillanatnyi állásának megjelenítése.

Alfa DNS
Az Alfa Romeo Stelvio új Alfa DNS rendszere a vezető igényei szerint módosítja a jármű menetdinamikai jellemzőit: dinamikus, normál és az új energiatakarékos (fejlett takarékos) beállítások között.
A dinamikus mód nagyobb teljesítményt és közvetlenebb vezethetőséget kínál. A kormányvisszajelzés közvetlenebb és pontosabb, a fékhatás azonnal jelentkezik, az elektronikus segédrendszerek pedig nem avatkoznak bele az élvezetes, sportos vezetésbe. A normál üzemmód városi és autópálya-közlekedésre ideális.
A vezethetőséget kényelemre és takarékosságra hangolták. Végezetül az új fejlett takarékos (Advanced Efficiency) üzem a lehető legkisebb energiafelhasználásra és minimális károsanyag-kibocsátásra törekszik.

KIváló terhelhetőség, és nyolc fokozatban állítható motoros csomagtérajtó
Az Alfa Romeo Stelvio nem csupán lenyűgöző vezetési élményt kínál, de kényelem és sokoldalúság terén is a kategória legjobbjai közé tartozik. Az 525 literes csomagtartó kiváló a kategóriában, a motoros mozgatású csomagtérfedél az Alfa forgótárcsáról szabályozva nyolc különböző nyitási magasságra állítható be, így optimalizálva a hozzáférést a csomagtartó tartalmához. Szintén nagyvonalú és bőséges a helykínálat, így az utasok kényelmesen osztozhatnak az utazás élményében.


Kiemelkedő minőségű audiorendszerek biztosítanak izgalmas zenei élményt
Minden modellen alapfelszerelés a nyolc hangszórót (négy mély, négy magas) tartalmazó, kifinomult audiorendszer. Ezen túlmenően további két rendszer is rendelhető: az egyik 11 hangszórót (4 mély, 4 magas, két középtartományú és egy mélynyomó a csomagtartóban), míg a Harman Kardon rendszere lenyűgöző 14 hangszórót (4 mély, 4 magas, 5 középtartományú és egy mélynyomó) kínál.

 


utolsó videók

összetett keresés

Keresés...

Feladó
Címzett
Keresés

Legfrissebb hírek