22.02.2017

Hiánytalan modellkínálat elégít ki minden elvárást, a magánvásárlóktól a flottákig


• A kínálat két verzióból (Stelvio First Edition és Super), két motorból (280 LE benzines turbó, 210 LE turbódízel), nyolcfokozatú automata váltóból és Q4 összkerékhajtásból áll.
• A választékot később két új motor egészíti ki: a 200 lóerős 2.0 turbómotor, illetve a 180 lóerős 2,2 literes dízel; mindkettő nyolcfokozatú automata váltóval és Q4 összkerékhajtással. A 180 lóerős 2.2 dízelmotor hátsókerék-hajtással is megrendelhető lesz.
• Összesen 13 karosszériaszín és 9 könnyűfém keréktárcsa áll az ügyfelek rendelkezésére.

A kínálat két verzióból (Stelvio First Edition és Super), két motorból (280 LE benzines turbó, 210 LE turbódízel), nyolcfokozatú automata váltóból és Q4 összkerékhajtásból áll. 13 karosszériaszín és 9 könnyűfém keréktárcsa (17-20 colos méretben) áll az ügyfelek rendelkezésére.
A választékot két új motor egészíti ki: a 200 lóerős 2.0 turbómotor, illetve a 180 lóerős 2,2 literes dízel; mindkettő nyolcfokozatú automata váltóval és Q4 összkerékhajtással. A 180 lóerős 2.2 dízelmotor hátsókerék-hajtással is megrendelhető lesz.
Az új Alfa Romeo SUV First Edition változata bőséges felszereltséget kínál: 8,8" Connect rendszer, Alfa Rotary programválasztó, prémium audiorendszer 11 hangszóróval, Alfa DNS programválasztó új Advanced Efficiency fejlett takarékossági üzemmóddal, valamint 7 colos színes TFT kijelzővel kiegészített műszeregységgel.
Kívül 20 colos könnyűfém keréktárcsák, bixenon fényszórók és LED hátsó helyzetjelzők; belül bőr kormánykerék integrált motorindító gombbal, valamint a sportos hangulatot meghatározó fűthető bőr ülésekkel (elektromosan állítható), faberakásos műszerfallal, ajtópanelekkel és fekete szőnyegekkel. A Stelvio minden verziója alapfelszerelésként kínálja az olyan biztonsági rendszereket, mint az integrált fékrendszer (IBS), a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDW), vagy a ráfutásra figyelmeztető rendszer (FWC) autonóm vészfékezéssel és gyalogosfelismeréssel valamint tempomat sebességhatárolóval. A Stelvio First Edition változata első és hátsó parkolóradarral, motoros mozgatású csomagtérfedéllel, szürkület- és esőérzékelővel, kulcsnélküli nyitással, fűthető kormánnyal és parkolókamerával szerelt .
A Super kivitel felszereltségei közé tartoznak többek között a 18 colos könnyűfém keréktárcsák, műbőr/szövet ülések, , acél küszöbbetétek, tolatóradar, bixenon fényszórók, 6,5 colos Alfa Connect rendszer, tempomat valamint az automata kétzónás légkondicionáló. A márka különös figyelmet fordít a flotta és vállalati vásárlókra: részükre külön modellverziót, a Stelvio Business kiadást dolgozott ki. A kizárólag dízelmotorral megrendelhető modell 6,5 colos Alfa Connect 2D navigációt, 35 wattos bixenon kanyarkövető fényszórót és motorosan behajtható külső tükröket kínál. Más szóval olyan autót, amely hiánytalanul elégíti ki azon ügyfelek minden elvárását, akik magán- és üzleti célra egyaránt használják az Alfa Romeo Stelviót.

 

 

 


utolsó videók

összetett keresés

Keresés...

Feladó
Címzett
Keresés

Legfrissebb hírek